Caută
Close this search box.

De ce a fost alimentat Marius Pieleanu cu bani de PSD

marius pieleanu

Sociologul de casă al Antenei 3 a dat lovitura, deşi a indus masiv în eroare opinia publică, acordând PSD multe procente peste ce a obţinut în alegeri şi subminând scorul Opoziţiei. Marius Pieleanu a dovedit ce uşor poţi face bani în România, dacă ai o uşă deschisă la partid, alta la TV şi o firmă care dă cu procente în partide, că nu dă de la ea.

Alegerile europarlamentare au fost o nouă dovadă că individul e un impostor care livrează cifre aflate la distanță cosmică de rezultatele reale.

Potrivit declarației de avere depuse de Ileana Pieleanu, o fostă funcționară la administrația penitenciarelor, trimisă de PSD în conducerea Curții de Conturi, Marius Pieleanu a încasat dividende în valoare de 474.000 de lei de la Avangarde, iar contractul de management i-a mai adus 10.000 de lei.

Sondajele lui Pieleanu, prezentate de obicei în prime-time la Antena 3, anunțau la europarlamentare un scor de peste 30% pentru PSD, ba chiar 33-35%, „spre 40%”. USR-PLUS avea constant un scor sub 20%. Firma lui Pieleanu, Avangarde, a mai anunțat că la referendumul pentru justiție prezența va fi de 33-35% (și a fost de 49%), iar la referendumul pentru familie, de anul trecut, prezența va depăși pragul de 30% (și a fost de 21%).

Pieleanu, care are statut de invitat permanent la Antena 3 și la TVR, unde apără punctul de vedere al PSD, a încasat, în 2018, și 42.000 de lei de la televiziunea publică, dezvăluie Newsweek România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri