Caută
Close this search box.

De sâmbătă, pionul Rusiei se află în conducerea PSD. Cine este el

Rusia a reușit să-și înfigă un pion în conducerea PSD. Lucruri șocante vor fi devoalate în curând. Nu, nu este vorba despre Pleșoianu, rușii nu lucrează așa, sunt mult mai subtili când este vorba despre astfel de operațiuni. Pleșoianu este o biată păpușă plimbată ca o momeală exploatată în orb, pe la TV, susţine Comisarul.

Eugen Teodorovici este omul lor, spune sursa citată. Pe el l-au luat sub aripă în urmă cu mulți ani și l-au alimentat cu informații bune, care să-i asigure ascensiunea guvernamentală și politică.

Iar serviciile noastre secrete știu aceste lucruri. Lucruri șocante vor fi devoalate în curând… O bancă românească de comerț exterior cumpără o bancă străină falimentară. BNR a refuzat violent cumpărarea băncii străine falimentare de către o altă bancă din piață. Acum tace mâlc.

Însă PSD anunță că-l sprijină pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. Tot în piață se vorbește că o mare parte dintre sutele de milioane necesari cumpărării băncii falimentare ar proveni de la o bancă unde Rusia este acționar majoritar.

Și unde Teodorovici face parte din board-ul de conducere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri