Caută
Close this search box.

Detalii din ancheta de la Caracal: Ce declară Gheorge Dincă despre fată și resturile carbonizate

Suspectul Gheorghe Dincă a negat că a luat-o cu maşina pe Alexandra, fata de 15 ani, spunând că şi-a petrecut zilele de miercuri şi joi, în mare parte, dezasamblând motoare vechi, spun surse judiciare, citate de Mediafax.

La percheziţiile domiciliare de vineri, de la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii şi poliţiştii au găsit, în cenuşa aflată într-un butoi metalic, mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, au declarat surse apropiate anchetei.

Tot acolo se aflau trei inele, un lănţişor, două fragmente de lănţişoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiular, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere.

Sursele judiciare au mai spus că, în autoturismului Gheorghe Dincă, se afla un cercel pe care martora Măceşanu Tudoriţa le-a recunoscut ca aparţinând fiicei sale Măceşanu Alexandra Mihaela.

În timpul audierilor de la DIICOT, suspectul a spus că nu o cunoaşte pe fată şi că nu a transportat-o cu autoturismul.

Miercuri, în ziua în care fata a fost luată la ocazie şi apoi sechestrată şi violată, Dincă a susţinut că a mers în oraş, a cumpărat lapte şi apoi a revenit acasă. Apoi a susţinut că a dezasamblat piese şi motoare până la prânz când a a mers în drumul spre Slatina să ducă o piesă unei persoane.

Apoi, a afirmat că a revenit singur acasă şi a dezasamblat motoare până la ora 22.00, când s-a culcat.

Legat de a doua zi, când Alexandra a sunat de 3 ori la 112 să anunţe că este sechestrată, Dincă Gheorghe spune că a fost la piaţă, iar apoi s-a apucat în curte de dezasamblat bucăţi de motor.

Bărbatul a mai spus că seara, după ora 21.00, a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de ţânţari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu poliţiştii la uşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri