Caută
Close this search box.

Din nou probleme pentru Sorina. Fetița şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni

Sorina, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din Statele Unite ale Americii, a trăit, din nou, clipe tensionate, în Aeroportul Otopeni. 

Vestea că Sorina și părinții săi adoptivi au ajuns în Aeroportul Otopeni a stârnit o furtună în rândul angajaților. În momentul în care noua familie Săcărean a ajuns în punctul vamal, iar părinții au predat documentele Sorinei pentru a fi verificate, s-a dezlănțuit haosul.

Angajații aeroportului le-au verificat toate bagajele la sânge, iar actele au fost luate pentru o verificare „mai amănunțită”. Îngrijorat că ar putea pierde avionul și neînțelegând de ce sunt supuși unui asemenea tratament, Gabriel Săcărin ar fi întrebat în repetate rânduri „De ce nu ne permiteți să plecăm?”. Nu a primit niciun răspuns, conform adevărul.ro.

Din nefericire, zborul pentru care își cumpăraseră bilete a plecat, fără ei.

Ulterior, angajații Tarom, compania cu care ar fi trebuit să călătorească familia Săcărin, și-au cerut scuze pentru situația creată. Două ore mai târziu, cei trei au plecat spre Statele Unite ale Americii, cu un alt zbor.

Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a părăsit România la exact o lună după ce a fost târâtă de un procuror din casa fostei asistente maternale. A fost o lună plină de procese pentru soții Săcărin.  Toate instanţele le-au dat câştig de cauză şi au respins, rând pe rând, cererile formulate de procurorul general interimar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, care a încercat să obţină o ordonanţă preşedinţială prin care să se interzică plecarea Sorinei din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri