Caută
Close this search box.

Două femei au murit, după ce un adolescent a intrat cu maşina pe trotuar în Constanţa

Șase persoane au fost rănite vineri, în localitatea Medgidia, din județul Constanța, după ce o mașină condusă de un minor a intrat în mai mulți oameni aflați pe trotuar.

Adolescentul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de polițiști.

Dintre cele şase victime, două femei au murit şi două persoane au fost rănite, printre care şi un copil.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, două dintre victime, găsite la locul producerii accidentului rutier în stop cardio-respirator, au murit la Spitalul Medgidia, iar alte două, o femeie şi un copil, sunt în stare stabilă din punct de vedere medical şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

„Un minor în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada Fundătura Viilor, dinspre strada Viilor şi ajungând la intersecţia cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu autoturismul pe trotuar, unde a accidentat 4 persoane (3 femei şi un bărbat), dintre care două femei rănite grav.

După producerea accidentului, minorul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în scurt timp de poliţişti”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri