Caută
Close this search box.

Eugen Teodorovici, către protestatari: Din cauza celor care se opun schimbărilor se întâmplă tragedii. De ce nu mergeţi la Cotroceni?

dăncilă

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a apreciat că în cadrul şedinţei de marţi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării va avea loc „o discuţie foarte tranşantă, foarte deschisă, poate chiar mai contondentă” decât de obicei.

„Indiferent de culoarea politică, cred că trebuie să luăm o decizie foarte clară şi cei care pot să ia decizii vizavi de pedepsirea celor vinovaţi să o facă. Dacă se permit situaţii de acest tip să se continue, înseamnă că vom ajunge şi în a doua zi şi în a treia zi în aceeaşi situaţie. (…)

S-a făcut apel la acest consens politic în foarte multe situaţii, dar probabil că nu se doreşte acest lucru. Fiecare încearcă să dea vina pe celălalt, ceea ce nu este corect faţă de cetăţeni. (…) Probabil că mâine, în CSAT, o să avem o discuţie foarte tranşantă, foarte deschisă, poate chiar mai contondentă decât era de obicei”, a precizat el, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, referindu-se la măsurile care trebuie luate pentru a se evita producerea unor tragedii precum cea de la Caracal

În condiţiile în care la ieşirea din curtea sediului PSD se aflau mai mulţi protestatari cu un banner pe care scria: „Voi le-aţi ucis!!!” şi care i-au apostrofat toţi liderii social-democraţi care au participat la şedinţă, Teodorovici a arătat cu mâna spre ei, acuzându-i pentru faptul că se împotrivesc schimbărilor din sistem.

„Haideţi să vedem raportul final al ministrului de Interne, al celor care sunt îndreptăţiţi pe această zonă. Este clar că sistemul, aşa cum este astăzi, nu trebuie să mai meargă în felul acesta. Este o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânşilor, să ştiţi, din cauza celor care ţipă, celor care se împotrivesc schimbărilor în sine în sistem”, a spus Teodorovici, citat de Agerpres.

De asemenea, Teodorovici s-a întrebat de ce protestatarii nu merg la Palatul Cotroceni, având în vedere că STS nu ţine de Guvern.

„Vi se pare normală o astfel de abordare? Dar de ce aici şi nu, poate, la Palatul Cotroceni. STS, ştiţi foarte bine, că nu ţine nici de PSD, nici de Guvern”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri