Discurs acid al europarlamentarului britanic Jake Pugh despre așa-zisele realizări ale României la președinția Uniunii Europene.

Deputatul a fost mult mai impresionat de performanța Simonei Halep la Wimbledon, pe care a lăudat-o din toată inima în plenul Parlamentului European, după discursul susținut acolo de premierul Viorica Dăncilă.

Jake Pugh a spus răspicat că, mai bine o sărbătoresc pe Simona Halep decât eforturile președinției române la conducerea Uniunii Europene! Asta, deoarece sportul reușește cel mai bine să aducă oamenii împreună, în timp ce adesea politica lasă mult de dorit.

„În contextul încheierii preşedinţiei României aş dori să o felicit în mod special pe Simona Halep pentru performanţa uimitoare de la Wimbledon de sâmbătă.

A fost o demonstraţie de calm, forţă şi precizie şi, cel mai important, ea a inspirat poate milioane de fete la ea acasă şi în străinătate să facă mai mult sport.

Desigur, mândria colectivă a României pentru această performanţă sportivă e o expresie clară a identităţii şi a naţiunii, vă rog să notaţi că nu am zis naţionalism, ci naţiune,”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =