Caută
Close this search box.

FCSB începe cu dreptul preliminariile din Europe League

FCSB Europe League

FCSB a învins echipa moldoveană Milsami Orhei cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în prima manşă a turului întâi preliminar al Europe League.

Vicecampioana României s-a impus prin golurile marcate de Florin Tănase (12, 56) şi are prima şansă la calificarea în faza următoare.

Scorul putea fi mai mare, dar ”roş-albaştrii” au ratat mai multe ocazii clare de gol, iar din min. 72 au jucat în inferioritate numerică, Lucian Filip primind al doilea cartonaş galben, la zece minute de la introducerea sa pe gazon, potrivit Agerpres.

FCSB a avut trei ocazii mari după ce a rămas în zece oameni, prin Hora (85), cu un şut de la 40 de metri, pe lângă poarta goală, la o ieşire pe contraatac, prin Ov. Popescu (86), blocat de Plătică în poziţie de finalizare, şi Coman (88), care a trimis pe lângă din poziţie de gol.

Manşa secundă va avea loc pe 18 iulie, la Orhei.

FOTO: digisport.ro

Dacă va trece de Milsami Orhei, FCSB va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Alaşkert FC (Armenia) şi Makedonija Skopje (Macedonia de Nord).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri