Caută
Close this search box.

Fifor către USR: „Nu vă vom permite să daţi foc ţării. Nu lăsăm ţara pe mâna unor aventurieri iresponsabili!”

fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook, in contextul in care liderul USR Dan Barna a spus ca USR va declansa alegeri anticipate, in cazul in care candidatul propriu va ajunge presedintele Romaniei, ca PSD are datoria de a ramane responsabil si de a nu lasa tara „pe mana unor aventurieri superficiali”.

„Liderul Partidului Lozinca – USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseara, in cadrul unei emisiuni de televiziune ca, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei, primul demers al domniei sale va fi acela de declansare a alegerilor anticipate. Desigur, dupa ce, in prealabil, va convinge toti parlamentarii sa demisioneze din Parlament, in urma unui «acord politic».

In caz contrar, ne-a informat ca va mai astepta un an. Cu alte cuvinte, romani, mai votati-ne o data, ca noi oricum nu vrem si nu stim sa guvernam, ci doar mimam in campanie. O atitudine atat de lejera in continut si atat de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat si ma convinge definitiv ca USR nu reprezinta o alternativa, ci o aventura iresponsabila in care nu avem voie sa aruncam Romania”, a scris, joi, pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

„PSD are datoria de a ramane responsabil si de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali a caror viziune este desprinsa, dupa cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial «Game of Thrones». Un serial care, dati-mi voie sa va reamintesc, s-a cam incheiat in … flacari! Multumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu va vom permite sa dati foc tarii. Guvernare inseamna maturitate si responsabilitate, nu o joaca pe seama Romaniei. #faraaventurieriinfunctiipublice”, a mai transmis senatorul social-democrat.

Mesajul lui Mihai Fifor vine in contextul in care, miercuri seara, liderul USR Dan Barna a declarat la Realitatea TV ca in cazul in care candidatul USR sau PNL va ajunge presedintele Romaniei in toamna, provocarea va fi de a contribui la generarea unei majoritati parlamentare care sa duca la caderea Guvernului si declansarea alegerilor anticipate.

Acesta a mai spus ca procedura de declansare a alegerilor anticipate poate fi adoptata si printr-un un acord politic:

„Decat daca exista un acord politic al partidelor majoritare in Parlament. Ori generam un acord politic, ori asteptam alegerile la termen”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri