Caută
Close this search box.

FOTO. Fetele și băieții de aur ai canotajului nostru. La mulți ani, Iuliana!

Încă o superbă aniversare în lumea atât de frumoasă a efortului, a dăruirii, a sacrificiului, a pasiunii și a succesului, în două cuvinte – CANOTAJUL ROMÂNESC!
LA MULȚI ANI SENINI ȘI FERICIȚI, IULIANA, CU TOT BINELE DIN LUME!
Iuliana BUHUȘ – 24
A fost încununată cu aur european la tineret, apoi a devenit vicecampioană continentală de senioare, într-o extraordinară barcă de patru, cu prietene și colege de valoare inestimabilă: Roxana-Georgiana Parascanu, Mădălina Hegheș și Mădălina Cașu. Acum merge mai departe, cu celelalte formidabile colege de la lotul de senioare, într-un an preolimpic de importanță și concetrare maxime.
Mult succes, Iuliana! Suntem convinși că îl vei avea, sufletul, caracterul, talentul și dăruirea ta sunt atât de mari și frumoase, încât nu putem decât să așteptăm – cu bucurie și încredere – fiecare moment al exprimării rezultatelor tale și ale colegelor tale!
 
IULIANA BUHUȘ s-a născut pe 4 iulie 1995, în localitatea Alexandru Vlahuță, județul Vaslui. În prezent face parte din lotul olimpic al României. A fost selecționată pentru canotaj de antrenorul Viorel Talapan, la sfârșitul clasei a 8-a.
Are în palmares numeroase medalii pe plan intern, De asemenea, a fost campioană balcanică de junioare, iar în 2017, la Kruszwica (Polonia), a devenit campioană europeană de tineret, cu Mădălina Hegheș, la dublu rame (W2-).
Anul trecut, IULIANA BUHUȘ a devenit vicecampioană europeană de senioare la Glasgow (Scoția), cu barca de patru rame (W4-), alături de Roxana Parascanu, Mădălina Hegheș și Mădălina Cașu.
Activează la CS Dinamo București. Felicitări și succes deplin mai departe, în 2019, 2020 și anii care vin! La mulți ani senini și frumoși, IULIANA BUHUȘ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri