Caută
Close this search box.

FOTO-ŞOC! Ce a putut face Naţionala lui Rădoi dintr-un jurnalist celebru de TV

Succesul Naţionalei lui Rădoi la Europeanul U21 din Italia şi un pariu cu Ilie Dumitrescu l-au făcut pe un reputat jurnalist de sport să apară în ipostaze şocante la televizor.

Decebal Rădulescu a apărut în lenjerie intimă, în direct la Digi Sport, luni seara, după ce a pierdut un pariu în faţa lui Ilie Dumitrescu.

„Eu am mare încredere în această echipă. Este o generaţie matură. Cred în jucători. Dacă România nu ajunge în semifinale, voi veni într-un şort discret la emisiune!”, a declarat Ilie Dumitrescu.

„Dacă ajunge în semifinale, vin eu în slip!”, a fost atunci reacţia jurnalistului Decebal Rădulescu.

FOTO: Prosport

Imediat după ce naţionala României a revenit în ţară, în urma eliminării în faţa Germaniei, scor 4-2, în semifinale, pariul a fost onorat în direct din studioul DigiSport. Decebal Rădulescu s-a ţinut de cuvânt şi a venit în lenjerie intimă, spre amuzamentul celor prezenţi în studio, inclusiv al lui Ilie Dumitrescu, potrivit prosport.

FOTO: Prosport

„Recunosc că nu m-am gândit o clipă că putem ajunge aici. Nu puteam să mă mint. Dar am greşit. Câteodată e nevoie de curaj, de optimism dus la extrem şi lucrurile ies aşa cum îţi doreşti. Lumea se deschide. Aşa a fost cu Under 21. De azi, pentru mine se va numi „after 94”. Bravo, băieţi!

FOTO: Prosport

Şi, da! Am un pariu public cu Ilie Dumitrescu, pariu pe care-l voi respecta întocmai. Ilie a crezut de la început. După calificare am făcut prinsoarea. A urmat tragerea la sorţi. Cu grupa asta a morţii. Am încercat să mă uit atent în ochii lui Ilie atunci. Să-l simt slab. Să-l simt deja învins. Pentru că eu mă vedeam deja câştigător. Ilie nu s-a clintit. Mi-a zis: mergem până la capăt cu pariul!

FOTO: Prosport

Ai câştigat, Ilie! Dar să ştii că eu sunt fericit că am pierdut”, a scris Decebal Rădulescu pe contul său de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri