Caută
Close this search box.

Gabriela Firea: Cu o singură CONDIȚIE candidez la alegerile prezidențiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va candida pentru un al doilea mandat de primar al Capitalei. În ceea ce priveste alegerile prezidențiale, Gabi Firea a spus că are o singură condiție, dar că anizează și o candidatură independentă.

„La Primăria Capitalei sunt determinată să finalizez ceea ce am început, într-un an-doi se vor vedea și mai bine rezultatale muncii făcute până acum. Mai sunt proiecte în derulare. Sunt singurul primar care am cumpărat 100 de ambulanțe și 150 de apartamente pentru medici. Vreau să candidez la Primăria Capitalei pentru un nou mandat pentru că e firesc să continui ceea ce am început și se vor vedea roadele”, a declarat Gabriela Firea, la „Marius Tucă Show”.

Primarul Capitalei impune o condiție pentru a candida la prezidențiale. Firea a explica că va candida doar dacă va fi candidat unic al PSD-ALDE și Pro România.

”Va trebui să mă consult (…) Mă voi întâlni cu colegii mei, este normal să ne întâlnim, să discutăm. Îmi pasă, sunt multe lucruri de făcut și în țară, ar fi anormal să nu mă intereseze ce se întâmplă în țară.

Aș candida la prezidențiale în condițiile în care aș fi considerată de către colegii mei din PSD, de către colegii de la ALDE și de către fostul nostru coleg Victor Ponta de la Pro România, dacă aș fi considerată cea mai bună soluție pentru centru-stânga. Atunci aș putea să fiu și eu măsurată, analizată. Eu nu am vrut să se spună că îmi e teamă, că sunt încremenită în proiect, că doresc să îmi conserv procentele de la Capitală.

În ultimele zile se tot spune că, în mod tradițional, PSD se înscrie în cursă cu președintele partidului, dar tot tradițional în ultimii 15 ani am pierdut. Poate ar trebui să facem o schimbare, din moment ce tradiția ne este nefavorabilă”, a mai spus Gabriela Firea.

La ultimul Comitet Executiv al PSD s-a decis ca partidul să meargă cu un candidat propriu la prezidențiale și să se negocieze alianțe cu ALDE și Pro România pentru a susține candidatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri