Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, prima declarație după operația efectuată la Spitalul Cantacuzino: Nu mor caii când vor câinii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut primele declarații după ultima intervenție chirurgicală, efectuată la Spitalul Cantacuzino din București.

Foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea le mulţumeşte medicilor care au îngrijit-o.

Le sunt profund recunoscătoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat să trec cu bine, fără probleme, peste o afecţiune deloc simplă sau banala. Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Gabriela Firea spune că se va întoarce la Primăria Capitalei după perioada de recuperare. Potrivit primarului general, urmează şi perioada alegerilor, care „are o puternică încărcătură negativă”.

După o perioadă de recuperare post-operatorie, care sper să nu dureze foarte mult, mă voi întoarce la Primărie, unde mă aşteaptă o sumedenie de proiecte.
Urmează o perioadă grea, aşa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea şi bunele intenţii cu care eu şi echipa mea luptăm pentru bucureşteni vor prevala în faţa atacurilor nedrepte şi ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziţiei. Nu mor caii când vor câinii, da?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a mai fost spitalizat în luna martie, Gabriela Firea fiind operată atunci, tot la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afecţiune a colonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri