Caută
Close this search box.

Gândaci, mizerie, mucegai – aşa au fost cazaţi în Teleorman olimpicii români

Alin Popoviciu, elevul din Targu-Mures care a tinut piept jandarmilor cand au dorit sa-l sperie ca sa nu mai protesteze impotriva PSD, prezinta imagini de groaza cu conditiile din internatele a doua licee din Teleorman. In aceste locuri au fost cazati olimpici romani, participanti la sesiunea nationala de comunicari stiintifice-istorie.

Asa am fost primiti la sesiunea nationala de comunicari stiintifice-istorie desfasurata la Turnu Magurele, Teleorman! ?

Asa a rasplatit statul roman munca elevilor calificati la etapa nationala a unui concurs dupa luni intregi de munca! ?

Eu nu pot decat sa va rog sa facem cunoscuta tuturor aceasta situatie deosebit de grava pentru a nu fi supusi si alti elevi la o asemenea batjocura! ?

Sa nu va mai intrebati de ce tinerii fug cat mai departe de Romania.. Tara asta nu da niciun ban pe munca noastra! Aici se promoveaza doar non-valoarea, iar puscariasii au conditii mai bune decat elevii premianti! ?

Doamna Andronescu, dormiti bine seara in calitate de ministru al educatiei cand stiti la ce batjocura e supus elevul roman?! ?

Fotografiile le-am realizat in internatele in care am fost cazati: internatul liceului Sfantul Haralambie si internatul liceului Praporgescu, Turnu Magurele.

Las pozele astea aici cu speranta ca vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece si alti elevi prin ce am trecut noi in aceste zile la Turnu Magurele…”, a scris Popoviciu pe Facebook.

El a prezentat mai multe imagini cu conditiile din internatul liceului Sfantul Haralambie si din internatul liceului Praporgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri