Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime!

UPDATE. „Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

De asemenea, monstrul recunoaște că și-a ars victimele, iar pe Alexandra ar fi omorât-o imediat după ultimul apel la 112.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

2 răspunsuri

  1. Cine naiba-l crede pe acest ted Bundy de Călăraș că fetele au venit „de bună voie”? Că nu s-ar fi înțeles la preț sau ce? Ticălosul încearcă să transfere asupra victimelor o parte din propria lui urâciune fundamentală. Un rebut total. Nu-i prevăd un viitor prea îndelungat. La pușcărie nu le prea plac ucigașii de copii. Îi cam termină destul de repede, odată ce au trecut cele 21 de zile de izolare-acomodare cu viața după gratii și sunt trimiși în rândurile populației penitenciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri