Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au respins, miercuri, cererea procurorului general Bogdan Licu de strămutare a judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi departe de zona Craiova în cazul Sorinei.

Decizia este definitivă.

„Respinge cererea formulată de petentul Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind strămutarea pricinii care face obiectul dosarului nr. 910/54/2019 al Curţii de Apel Craiova – Secţia I civilă”, se arată în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, pronunțată miercuri, conform Mediafax.

Părinţii adoptivi ai fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă sunt cei care i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linşaţi şi pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinţi”.

Miercuri, Curtea de Apel Craiova a amânat pentru ziua de joi o decizie în ceea ce priveşte revizuirea hotărârii definitive prin care s-a dispus adopţia internaţională a Sorinei, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, adoptată de o familie de români stabiliți în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here