Caută
Close this search box.

Ilie Năstase, condamnat la închisoare de Curtea de Apel București!

Exact în momentele în care celălalt nume uriaș al tenisului românesc și mondial din toate timpurile, Simona Halep, urcă fulminant la Wimbledon, fostul nr.1 mondial Ilie Năstase (dublu finalist la Wimbledon) este condamnat la București pentru că a condus sub influența alcoolului.

Astfel, fostul mare campion a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, nu cu suspendare, ci cu amânarea executării pedepsei.

„Independent de cine este Ilie Năstase, trebuie să se țină cont de vârsta lui, de 73 de ani. (…) Aș vrea să ne raportăm la o persoană de 73 de ani care își recunoaște vinovăția și este conștientă de urmările faptelor sale”, a declarat Eliza Ene-Corbeanu, avocata lui Ilie Năstase, în fața judecătorilor Curții de Apel, conform g4media.ro.

Un răspuns

  1. ILIE NASTASE, UN NUME CU RENUME IN ISTORIA TENISULUI MONDIAL, CARE VA RAMANE NEMURITOR!!! MAREA LUI GRESEALA A FOST COMBINATIA CU ACEA BOTOASA BRIGITTE, O FEMEIE VULGARA, CU INTERESE MATERIALE, ASCUNSE!!! S-A FOLOSIT DE NUMELE <>. DATORITA EI, ILIE A FACUT GRESEALA DE A CONDUCE ASA ….. . IAR CEI CARE AU HOTARAT CONDAMNAREA LUI ILIE, CURAND VOR FI UMBRE, DEVENIND GUNOAIE, DESTUL DE REPEDE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri