Caută
Close this search box.

Imagini cu Alexandra şi Luiza îndreptându-se spre moarte FOTO

Luiza si Alexandra

Postul România Tv a difuzat primele imagini din dosarul crimei din Caracal.

crima Caracal

Camerele de supraveghere dintr-o benzinărie din Caracal au înregistrat momentul în care Dincă o ia în maşină pe victima sa, Alexandra. Ulterior, acesta a violat-o, ucis-o şi incinerat-o pe adolescenta de 15 ani.

Imaginile acestea reprezintă începutul sfârşitului pentru sărmana tânără. Imaginile respective sunt din data de 24 iulie, ziua în care Alexandra Măceşanu a dispărut. În fotografii se vede clar cum minora urcă în maşina bărbatului de 66 de ani.

Alexandra a plecat de acasă miercuri, 24 iulie, în jurul orei 10 dimineaţa. Din nefericire, adolescenta de 15 ani a ales să se urce în maşina lui Gheorghe Dincă, înainte de a ajunge microbuzul. Se pare că Dincă i-a propus să facă sex cu el, dar pentru că s-a opus a forţat-o să întreţină relaţii intime cu el, după care a bătut-o şi ucis-o cu sânge rece.

Luiza Melencu

O cameră de supraveghere a surprins imagini cu Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna doljeană Dioşti, care a dispărut la 14 aprilie, în drum spre Caracal, luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

Luiza avea de mers 15 kilometri de la Dioşti la Caracal, în judeţul vecin, unde voia să ajungă într-o zi de duminică, 14 aprilie 2019. Poliţia numeşte asta „plecare voluntară de la domiciliu“, potrivit adevarul.ro.

Drumul era făcut pe o şosea circulată, Drumul European 70 (DE70 / DN6), care în localitate capătă nume de stradă. La Caracal, segmentul de şosea devine „Strada Craiovei“ şi chiar acolo se află casa criminalului Gheorghe Dincă (65 ani). Luiza n-a mai fost văzută de când s-a urcat în maşina lui Dincă, un Renault Megane gri cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri