Caută
Close this search box.

În sfârșit, și-a mărturisit fapta. ”Am confundat-o cu Satana”!

Mărturisire cutremurătoare făcută în fța anchetatorilor. Cel considerat până atunci doar suspect le-a spus anchetatorilor, nici mai mult nici mai puțin, decât că că ”am confundat-o cu Satana!”. După ce și-a omorât sora a înfășurat cadavrul într-un cerceaf, l-a scos din aparament și l-a urcat într-un camion în care se afla moloz. Inițial bărbatul a negat fapta, dar criminaliștii i-au adus dovezi clare. Criminalul apare și în imaginile de pe camerele de supraveghere de la bloc unde se vede clar cum urcă sacul în camion. Criminalul, pe numele său Marian Bariz și-a ucis sora.

După cum am anunțat âncă de ieri, un bărbat a descoperit în timp ce descărca moloz din autovehicul o pătură legată cu scotch ce părea să conțină silueta unei persoane. Bărbatul a sunat imediat la 112. Ucigașul a fost descoperit câteva ore mai târziu și a recunoscut imediat fapta.

Șoferul unei mașini care transporta moloz dintr-un apartamentul din Capitală a descoperit în timp ce descărca pe un teren viran din localitatea Dărăști, Măgurele o pătură legată cu bandă adeviză în care se afla un cadavru legat cu scotch la gură. Bărbatul a sunat imediat la 112 și în jurul orei de 16:20, în cursul zilei de sâmbătă, 27 iulie Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov  s-a deplasat la fața locului și a constatat fapta. „Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Ulterior, s-a constituit o echipă operativă de lucru formată din polițiști criminaliști, ofițeri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, forțe operative și polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. La această acțiune a luat parte și șeful Poliției orașului Măgurele. Astfel echipa operativă s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări și investigații.

Criminalul a fost prins în câteva ore. „În urma efectuării, cu celeritate, de activități specifice informativ-operative, polițiștii din Ilfov, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au depistat si identificat autorul faptei. În prezent, acesta se află în custodia Poliției”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov, potrivit cancan.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri