Caută
Close this search box.

Încă o victimă a atacatorului din Făget a murit: Suntem șocați!

A doua victimă a atacului sângeros din Făget a murit astăzi, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Este vorba despre soţia bărbatului ucis de Ionel Boldea în parcul din Făget.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total Ionel Boldea a rănit șase persoane, un bărbat fiind omorât. Sâmbătă s-a stins din viață și soția bărbatului.

„Toți suntem bulversați și șocați de ce s-a întâmplat la Făget. Din păcate, doamna internată la noi, în urma acelei agresiuni extrem de violente, a încetat azi din viață. A fost adusă cu traumatism cranio-cerebral extrem de complicat.

S-au făcut demersurile pentru o terapie corespunzătoare, cu intervenție în regim de urgență, monitorizare în permanență, dar leziunile au fost mult prea profunde și prea grave pentru a supraviețui.

Suntem șocați, nu înțelegem de unde atâta ură, agresivitate. O victimă cade din nou în fața agresiunilor unor persoane care n-ar trebui să circule libere,” a declarat la Digi24 Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri