Caută
Close this search box.

La alegerile din PSD Teleorman, Ecaterina Andronescu a inventat judeţul Alexandria

ecaterina andronescu

Conferința de alegeri a PSD Teleorman, de duminică, a atras atenția prin cel puțin două gafe strecurate în discursurile politicienilor care au urcat pe scena Universității Valahia.

Vicepreședintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoșilă, a încurcat pe scenă partidele – sau epocile -având în vedere că acesta a salutat Partidul Socialist Democrat, nu Partidul Social Democrat. Ștafeta gafelor a fost preluată de Ecaterina Andronescu, care se află pe lista posibililor miniștri care vor fi remaniați, aceasta inventând ”județul Alexandria”.

Urcat pe scenă, Virgiliu Cocoșilă a adresat un salut colegilor de alianță: „Bună ziua, doamnă prim-ministru și președinte al Partidului Socialist Democrat! Bună ziua, domnilor miniștri”, după care s-a corectat și a dat vina pe emoții, întrucât este ”primul care ia cuvântul”.

Ecaterina Andronescu, ministrul al Educației, a gafat și ea încurcând județul cu municipiul, de la aceste ”microfoane care nu se așază tocmai bine”.

”Întorcându-ne aici, în județul Alexandria, am fost martorul începutului universității pe care astăzi dumneavoastră o aveți aici. Sincer, vă mărturisesc că aveam multe îndoieli”, a declarat Ecaterina Andronescu, spre amuzamentul sălii.

Gafa Ecaterinei Andronescu poate fi auzită de la minutul 13, iar cea a lui Cocoșilă în jurul minutului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri