Caută
Close this search box.

Liviu Lucian Mazilu, lider al senatorilor PSD, în locul lui Şerban Nicolae

liviu lucian mazilu

Un CEx informal a decis ca senatorul de Mehedinţi şi vicelider al grupului senatorilor PSD, Liviu Lucian Mazilu, să fie deocamdată lider de grup, în locul lui Şerban Nicolae, au declarat surse din partid.

La decizia ca Şerban Nicolae să nu mai fie lider al grupului PSD la Senat au fost şi şase voturi împotrivă, şi două abţineri, au precizat sursele citate. De asemenea, la hotărârea în CEx ca primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă să fie suspendat timp de şase luni din PSD, au fost şi două abţineri.

Social-democraţii au mai decis, miercuri, ca trezorier al PSD, după plecarea din funcţie a lui Mircea Drăghici, să fie Ştefan Mihu, senator PSD de Constanţa. Potrivit CV-ului, din 2004 ar fi preşedintele Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – filiala Constanţa.

A fost început şi auditul financiar pe care l-a propus Viorica Dăncilă, la scurt timp după condamnarea lui Liviu Dragnea. Auditul este unul extern, făcut de o firmă, iar din primele date bugetul PSD arată rău, au explicat sursele menţionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri