Caută
Close this search box.

Mama Alexandrei încă mai speră că fiica sa este în viață: Inima îmi spune că trăiește

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata despre care anchetatorii au informații că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, așteaptă cu sufletul la gură rezultatele probelor ADN. Mama fetei crede că fiica ei este în viață.

Mama Alexandrei a declarat, sâmbătă, că speră ca fiica ei să fie în viață, gândindu-se, în primul rând la faptul că suspectul nu a recunoscut nicio faptă: „Inima îmi spune că trăiește”.

„Sperăm să găsim fata în viață. Avem această speranță. Așteptăm rezultatele probelor de ADN. Noi sperăm ca fata să fie în viață și pentru că cel învinuit nu a recunoscut vreo faptă. Sper să primim vești bune. Soțul este la poliție acum pentru că l-au chemat acolo din nou”, a spus Tudorița Măceșanu, pentru Mediafax.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă fată, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, și care era din județul Dolj, pare să fie o altă victimă a principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, care a fost reținut, sâmbătă, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri