Caută
Close this search box.

Mâna unui copil de doi ani a fost blocată între scările rulante într-un complex comercial

O mamă din China, Yuanjiang, a urlat după ajutor, după ce copilul ei, în vârstă de doi ani, și-a prins mâna între scările rulante dintr-un complex comercial. Cei doi se aflau în complex, la etaj, și urmau să coboare. În momentul în care au trecut de jumătatea scărilor rulante, mâna copilului a fost prinsă imediat între scări și panoul despărțitor. O fracțiune de secundă, iar viața copilului ar fi putut fi ruinată, însă un paznic a fost martor la întregul incident și a apăsat imediat pe buton ”stop” pentru a opri scările rulante. Băiețelul ar fi putut să-și rupă mâna, dacă bărbatul nu ar fi reacționat repede, conform Mirror.

Întregul incident a fost surprins de camerele video din complexul comercial. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în China, pe data de 5 iulie. Timp de 45 de minute, băiețelul de doi ani a rămas captiv acolo, până când pompierii au intervenit pentru a-l salva.

Liu Cheng, pompier: ”În momentul în care am ajuns la fața locului, familia a fost atât de panicată, încât nu ne dădeau informații utile pentru a afla cum s-a produs incidentul. Băiețelul nu s-a oprit deloc din plâns, iar mâna lui era prinsă întreagă între scările rulante. În final, am utilizat un echipament hidraulic pentru a-l ajuta. I-am spus să nu mai plângă. A fost curajos și a îndurat toată durerea”.

Băiețelul de doi ani a fost transportat la spital. Din fericire, nu i-a fost rupt niciun os, dar nu se știe exact câte răni are pe mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri