Caută
Close this search box.

Marcel Pavel îl numeşte pe Marian Oprişan „frate drag”. „Ştiu că eşti om de onoare! Respect!”

marcel pavel

Mesajul violent anti-european al baronului de Vrancea, Marian Oprișan, a primit aprecierea promptă a cântărețului Marcel Pavel. Acesta îi spune căpeteniei PSD-iste „frate drag”.

La nici două ore după ce a fost alungat cu huiduieli, țipete și jigniri de la Congresul PSD pe motiv că „l-a trădat pe Dragnea”, președintele Consiliului Județean Vrancea a publicat pe pagina sa de facebook un text lung, în care înjură vârtos Europa, Opoziția și rezistența cetățenească pro-justiție (#Rezist) și laudă guvernările PSD.

Printre primii care s-au grăbit să posteze mesaje la textul lui Oprișan s-a numărat și cântărețul Marcel Pavel:

„Frate drag, te cunosc de 20 de ani, știu că ești un om de onoare, știu că dorești binele țării și implicit binele cetățenilor români! Mult succes! Respect!”

Mesajul lui Marian Oprișan care l-a impresionat pe Marcel Pavel

Dragi colegi,

„Ca mulți dintre cei de aici, am fost cu PSD la bine și la greu. Am prins anii de glorie ai acestui partid, dar și anii lui de agonie. Din 1993 conduc organizația din Vrancea și pot să spun că am văzut și am trăit multe.

Am văzut guvernarea ’92-’96 cu Nicolae Văcăroiu, o guvernare care a adus stabilitate în țară. Am văzut și guvernarea CDR, una dintre cel mai proaste pe care le-a avut România până acum.

Apoi, în 2000, am participat direct la victoria PSD, alături de Ion Iliescu și Adrian Năstase, cel care a și condus un Executiv cu performanțe absolut remarcabile. A venit apoi epoca Traian Băsescu.

Această epocă a fost și pentru mine și pentru mulți de aici un adevărat calvar. Eu, unul, am fost târât prin tribunale pentru simpla vină de a fi PSD-ist. Au vrut să aibă capul lui Oprișan drept trofeu, dar, vorba cuiva celebru, «ghinion».

Nu au avut ce să-mi facă, pentru că eu nu am încălcat legea, așa că, după ani de procese, am fost achitat definitiv. În 2016, am luptat și am obținut împreună un scor istoric pentru PSD. Au urmat trei ani complicați, cu bune și cu rele, ani pentru care suntem cu toții responsabili într-un fel sau altul.

Din toată această istorie zbuciumată a partidului nostru, eu am învățat câteva lucruri.

În primul rând, am învățat că nicio victorie nu e definitivă și niciun eșec nu e absolut. Doar lupta este și trebuie să fie permanentă. Trebuie să ne batem pentru ideile în care credem și pentru oamenii care și-au pus speranțele în noi. Asta este cheia fiecărei renașteri a PSD: nu s-a dat bătut niciodată. Și nici acum nu ne vom da bătuți!

Nu vreau să ne mai lăsăm călcați în picioare de tot soiul de indivizi care și-au bătut joc de România. Nu vreau să mai lăsăm vreo minciună să treacă fără să răspundem. Nu vreau ca PSD să mai întoarcă și celălalt obraz.

Prea am fost îngăduitori cu unii care n-au făcut nimic la guvernare nici pentru tineri, nici pentru muncitori, nici pentru pensionari. A venit vremea să le spunem adevărul direct în față. Opoziția de azi a dat cele mai proaste guverne de ieri. Așa că să le dăm cu guvernările lor în cap până le vine mintea la loc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri