Caută
Close this search box.

Meci uluitor. S-a încheiat bătălia româncelor la Wimbledon!

Simona Halep a mai jucat o singură dată cu Mihaela Buzărnescu, în 2008 şi a fost o victorie rapidă pentru Halep. Simona a devenit de atunci un star, a fost mult timp liderul mondial WTA, în timp ce Buzărnescu a fost chinuită de coşmarul accidentărilor ani de zile şi abia în 2018 a ieşit soarele şi pe strada ei, până la acea accidentare de la Montreal. De atunci Miki a pierdut majoritatea jocurilor, după revenirea pe teren. Cota Simonei Halep la victorie spunea totul înainte de meci, despre faptul că e mare favorită: 1,17, faţă de 5,25 Buzărnescu.

A treia jucătoare română calificată în turul doi, Monica Niculescu, spunea că Simona Halep este ca o fiară pe teren, o jucătoare completă, care are cam toate armele pentru a se impune. Şi mai spune că toate jucătoarele românce au acea răutate atunci când vine vorba de disputele directe, unde, fireşte, orgoliile sunt mai mari.

Meciul Halep-Buzărnescu a început echilibrat: 2-2 în primul set, dar Simona crește încet-încet și face 6-3. Tocmai când credeam că fostul lider mondial va câștiga lejer, în două seturi, Miki Buzărnescu are o revenire uluitoare și câștigă setul doi cu 6-4.

Am avut, așadar, set decisiv. Acolo, însă, s-a simțit clasa Simonei: 3-0 în startul setului, dar … suspansul continuă, Buzărnescu se apropie la 3-2!

A fost finalul, unul frumos, pentru că Simona a ajuns la 6-2 și este în turul 3 la Wimbledon

Felicitări sincere ambelor noastre sportive !

SIMONA HALEP – MHAELA BUZĂRNESCU 6-3, 4-6, 6-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri