Caută
Close this search box.

Miting pro-Dragnea la Penitenciarul Rahova. „Şi noi suntem Liviu!”

Miting pro-Dragnea

Circa 20 de persoane, în frunte cu fostul parlamentar PDL, Gelu Vișan, s-au adunat la un miting pro-Dragnea, în fața penitenciarului unde este încarcerat Liviu Dragnea, pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider social-democrat.

Participanții la miting au adus și câteva pancarte cu mesajele: ”Judecătorii ÎCCJ anchetați pentru Abuz în serviciu”, „Dragnea, deținut politic” și „Cerem rejudecarea proces Dragnea”.

Protestul a durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care cei prezenți au scandat lozinci precum: „Dragnea nu e singur!”, „Și noi suntem Liviu!” și „Dreptate pentru Dragnea!”

Manifestanții au fost mobilizați de Gelu Vișan, fost deputat PDL, printr-un mesaj pe facebook postat miercuri, în ziua deciziei CCR care a stabilit că nu sunt legal constituite completurile de trei judecători.

„Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanță Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEȚINUT POLITIC!  (..)CHEM PE TOȚI OAMENII CARE MAI CRED ÎN DREPTATE ÎN ȚARA ASTA,  SĂ  STRIGĂM ÎMPOTRIVA NEDRETĂȚII CARE I S-A FĂCUT LUI LIVIU DRAGNEA , CARE A FOST EXECUTAT MIȘELEȘTE! Cerem:

LIBERTATE PENTRU DRAGNEA!
SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE!
SĂ FIE REJUDECATE PROCESELE LUI LIVIU DRAGNEA ȘI ALE TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI!
ELIBERAREA TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI DIN ROMÂNIA!” a scris Vișan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri