Caută
Close this search box.

Moga de la Interne, aghiotantul marilor puşcăriaşi din PSD

dosarul caracal

Jurnalistii de la Rise Project prezinta documente din care reiese ca senatorul PSD Nicolae Moga era unul dintre invitatii de seamă ai lui Liviu Dragnea, la partidele de vanatoare din Teleorman. Moga este propus de Dăncilă pentru funcţia de ministru de Interne.

Moga venea în Teleorman împreuna cu fiul spu, Razvan Moga, si cu Nicusor Constantinescu, aflat si el acum in puscarie pentru fapte de coruptie.

„La Ministerul de Interne aterizeaza aghiotantul marilor puscariasi din PSD. Senatorul Nicolae Moga, succesorul anuntat al lui Carmen Dan, e un obisnuit al chermezelor organiƶate de Liviu Dragnea si gruparea Tel Drum pe fondurile de vanatoare din Teleorman. A inrosit zapada acolo impreuna cu fiul sau, Razvan, in iernile din 2010 si 2011.

De obicei, se afla in dreapta lui Nicusor Constantinescu, fostul baron de Constanta, inchis acum pentru coruptie si protector politic al lui Moga.

Celalalt prieten este condamnatul Radu Mazare, alaturi de care a infiintat si condus o televiziune locala. Moga si Mazare s-au inscris impreuna in PSD”, scrie Rise Project pe Facebook.

Jurnalistii pezinta si documente doveditoare privind prezenta lui Nicolae Moga si a fiului sau printre vanatorii lui Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri