Tehnicianul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, în vârstă de 41 de ani, nu se află zilele acestea lângă echipă, având o serie de probleme de sănătate, au anunţat reprezentanţii clubului.

”Tehnicianul Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă. Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea.

Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-şi putea desfăşura din nou activitatea la capacitate maximă.

În aceste zile, el va face din nou o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare”, potrivit sursei citate.

Iordănescu este primul antrenor din Liga 1 care a primit cartonaş roşu, fiind eliminat în prima etapă, în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 2-2). Tehnicianul a fost suspendat două etape şi a fost amendat cu suma de 320 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

81 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =