Caută
Close this search box.

Monstrul din Caracal, arestat preventiv 30 de zile, doar pentru viol și trafic de minori

Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani din Caracal, bănuit că ar fi ucis și ars două tinere dispărute din județul Olt, a fost arestat preventiv. El a fost reținut sâmbătă dimineață pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, care au preluat ancheta. Este bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv. El a spus că a fost plecat în cursul dimineții, apoi s-a întros acasă și a lucrat o activitate de tinichigerie pe seară. El spune că bijuteriile găsite la casa sa erau false și le colecționa, iar unele dintre ele ar fi fost ale soției sale. Dincă a spus că nu le cunoștea pe victime. Bărbatul nu are însă martor care să îi confirme spusele. Presupusul criminal nu a avut o explicație pentru faptul că apelul la 112 al fetei era făcut de pe telefonul său, a spus avocatul bărbatului.

 

Criminalul în serie din Caracal nu vrea să recunoască atrocitățile comise

Criminalul din Caracal a fost preluat de anchetatorii care l-au supus unui interogatoriu. Gheorghe Dincă, bărbatul care a ucis două adolescente și în casa căruia s-au găsit oase calcinate de la cel puțin două victime s-a ținut tare și nu a recunoscut atrocitățile deși criminaliștii au găsit mai multe dovezi care îl incriminează. Este vorba de oase calcinate, cinci pungi cu carne, hainele și bijuteriile celor două fete răpite și ucise cu sânge rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri