Caută
Close this search box.

Negoiță îl desființează pe Teodorovici: E un individ de evitat

Primarii sunt nemulțumiți în continuare de modul în care decurge negocierea cu Ministerul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a întârziat cu mai mult de 30 de minute la întâlnirea programată cu aceștia marți.

Întârzierea ministrului a fost aspru taxată de Robert Negoiță, președintele Asociației Municipiilor din România (AMR), care a declarat la PSNews că Teodorovici ”este un individ de evitat”.

„Eugen Teodorovici este un individ de evitat. Nu știu dacă România a greșit atât de mult vreodată ca să fie condusă de astfel de oameni. Nu e posibil ca un ministru să ne cheme la ora 17:30 la întâlnire, iar la ora 18:00 nu era în sală. Nu a ajuns la întâlnirea convocată de dânsul, în situația în care în sală erau 4 structuri asociative, cu colegi primari care au venit de prin țară, de la sute de kilometri. E o mare lipsă de bun simț. Societatea are nevoie de modele, exemple pe care să le urmeze. Trebuie să fie clar, nu ministrul de Finanțe. Dacă vreodată un tânăr caută un model în viață, nu domnul Orlando Teodorovici. Dimpotrivă, e un exemplu de așa nu. 

Eu nu am mai rămas la întâlnire pentru că atâta vreme cât își exprimă un așa nivel de bătaie de joc și lipsă de bun simț, nu pot participa la o discuție cu un astfel de individ. La ora 18:00 am plecat. Au rămas colegii mei de la Asociația Municipiilor și au discutat. Teodorovici vine cu niște invenții greu de imaginat”, a declarat Negoiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri