Caută
Close this search box.

Negoiță: Sper că Guvernul va înceta această tendință de a fura banii administrației locale

robert negoiţă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a atacat Executivul condus de Viorica Dăncilă, pe care îl acuză că pune bețe în roate proiectelor locale de investiții.

Edilul s-a referit, în special, la investițiile în infrastructura școlară, care ar putea fi mai multe și mai dese dacă nu ar exista ”această tendință a Guvernului de a fura banii administrației locale”.

”Acum intenționăm să construim – și suntem în curs să construim -, săli de sport pentru fiecare școală. Am construit la Școala nr. 89, inaugurată, funcțională, plus extindere școală, aproape dublată suprafața. Construim la ora actuală la Școala nr. 81, cu extindere și sală de evenimente. De asemenea, la Școala nr. 21 vom inaugura anul acesta sala de sport și, dacă nu ne încurca foarte mult o rețea de apă, și la Școala nr. 196 am fi fost în situația de a inaugura sala de sport.

Și vom începe și alte săli de sport, cu speranța că Guvernul României va înceta această tendință de a fura banii administrației locale. Avem chiar mari probleme din cauza Guvernului”, a declarat Robert Negoiță pentru PSNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri