Caută
Close this search box.

Petre Lăzăroiu vine cu detalii explozive din culisele CCR: patru judecători nu au vrut să se exprime

Fostul judecător al Curții Constituționale, Petre Lăzăroiu, a declarat la Antena3 că acest conflict pe tema completurilor de 3 judecători de la ICCJ a generat o presiune uriașă asupra judecătorilor de la CCR. 

Foarte mulți colegi ai noștri nu au suportat presiunea și au decis să dea amânare. Exact cum vă spun! În momentul în care 3, apoi 4 judecători spun că ei nu mai doresc să judece, atunci s-a ajuns la concluzia că nu se mai poate judeca doar cu cei 5 judecători rămași.

Decizia care putea schimba dosarul lui Liviu Dragnea nu s-a dat pentru că ai mei colegi n-au rezistat la presiune. Eu le-am spus de atunci: eu n-am o problemă, că ies din complet, dar pe viitor voi veți avea o mare problemă.

Ni s-a tot spus că este mai bine să o lăsăm așa, să mai așteptăm. Eu nu-i judec pe colegii mei pentru că au avut un argument forte: de ce mereu aruncă la noi în curte scandalurile politice? Eu i-am înțeles, pentru acest argument.

Decizia de amânare s-au luat de 4 ori, de 4 ori s-a amânat. Eu vă spun cu mâna pe inimă că am încredere în colegii mei, pentru că am înțeles argumentul lor: de ce aruncă tot timpul jocurile politice în curtea noastră. Eu acum sunt un om liber și pot să vorbesc, că acum mai mult decât să mă omoare n-au ce să-mi facă”, a declarat Petre Lăzăroiu, la Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri