Caută
Close this search box.

Pleşoianu, ironic, despre Dăncilă: Se sacrifică pentru partid şi pentru patrie şi vrea la Cotroceni

liviu Pleşoianu

Liviu Pleşoianu a declarat, despre faptul că Viorica Dăncilă a spus că va candida la prezidenţiale dacă PSD îi va cere, că aceasta nu comentează deciziile „justiţiei”, dar se sacrifică pentru patrie şi vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, atunci „partenerul de ping-pong narcisist”, Eugen Teodorovici.

„Au respins revizuirea adopţiei. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetiţe, surori de suflet. …Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în „Club”. Dăncilă nu comentează deciziile „justiţiei” şi, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid şi pentru patrie şi vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile „justiţiei”. Dacă nu experţii în ping-pong, atunci Werner sau Barna/Cioloş… Ceea ce e foarte bine, pentru că înţeleg că sunt foarte iubiţi de popor tocmai pentru că iubesc la rândul lor foarte mult „justiţia” minunată din România…”, a scris Liviu Pleşoianu, joi, pe Facebook.

Deputatul PSD a precizat că îşi va face datoria până la capăt în acest an, însă dacă după două mandate ale lui Traian Băsescu mai vine unul al lui Klaus Iohannis, atunci poporul nostru „se va duce vesel spre prăpastie”.

„Eu îmi fac datoria până la capăt anul acesta. Însă lucrurile sunt clare: poporul român se va duce vesel spre prăpastie sau se va trezi. E ultima deschidere de destin. Nu poţi să ratezi la infinit şi să ai totuşi, la infinit, alte ocazii… Dacă, după două mandate Băsescu, vine şi al doilea mandat Iohannis, ori primul mandat Barna/Cioloş/Dăncilă/Narcis, atunci… bine”, a conchis Pleşoianu.

Reacţia acestuia vine după ce Viorica Dăncilă a spus, joi la DC News, că dacă PSD îi va solicita să candideze la alegerile prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi. Ea a menţionat însă că opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu. De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu ar dori să fie candidatul coaliţiei la alegerile prezidenţiale. PSD ia în calcul şi un prezidenţiabil din afara partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri