Caută
Close this search box.

Presa internațională despre Simona Halep: A fost un meci dezechilibrat

Impecabilă de la început până la final, Simona Halep a privat-o pe Serena Williams de un al 24-lea titlu de grand slam, record deţinut de Margaret Court, scrie, sâmbătă, cotidianul L’Equipe, citat de News.ro.

Ce ar fi putut face Serena în faţa Simonei, care a făcut o demonstraţie în 55 de minute? Românca a avut deplasare, precizie, concentrare, determinare: totul a mers perfect, iar loviturile Serenei nu au avut niciun sens”, a scris sursa citată.

În mai puţin de 20 de minute, Simona Halep avea un 4-0 de neimaginat şi, deşi, Serena Williams a dat semne de revenire, nu a găsit niciun moment „cheia” pentru a contracara planurile lui Halep, mai scrie sursa citată.

La 27 de ani Simona Halep are în continuare şanse să-şi adauge ale turnee de grand slam în palmares: „Dar oare, la 38 de ani, va mai avea Serena şansa de a o egala pe Margaret Court?”, a scris lequipe.fr.

„A fost un meci dezechilibrat. Simona Halep nu a evoluat niciodată la un asemenea nivel pe iarbă, iar Serena Williams, de şapte ori câştigătoare la All England Club, a făcut-o rareori atât de prost. Teoretic, americanca pleca totuşi ca favorită la a unsprezecea sa finală pe gazonul englez şi pierduse o singură dată în zece meciuri în faţa Simonei Halep”, a comentat AFP.

Americanca nu şi-a revenit după „începutul catastrofal” al finalei. „Cu 25 de erori neforţate faţă de trei ale adversarei sale, meciul a fost în sens unic. Spre surpriza generală”, a notat agenţia franceză.

Învinsă clar sâmbătă de Simona Halep în finala de la Wimbledon, Serena Williams, care încerca să egaleze recordul de victorii în turneele de Mare Şlem, a părut „copleşită de aşteptările sale şi publicului”, a comentat BBC.

„La fel ca în finala pierdută anul trecut în faţa lui Angelique Kerber, Williams a părut copleşită de aşteptările sale şi ale publicului şi s-a văzut condusă rapid cu 4-0 în primul set”, a scris BBC după meciul câştigat cu 6-2, 6-2 de sportiva din România.

„Halep a spus înainte că nu simte nicio presiune şi exact astfel a jucat. De la început a părut relaxată şi plină de încredere (…)”, a adăugat BBC.

The Guardian: „Simona Halep a năucit-o pe Serena Williams și a câștigat primul ei Wimbledon, după o prestație spectaculoasă pe terenul central”

The Sun: „Simona Halep câștigă Wimbledonul după ce a zdrobit-o pe Serena Williams cu o performanță uluitoare. Serena a fost distrusă de cea mai îndrăgită sportivă din România în doar 56 de minute”.

CNN: Istoria a fost scrisă la Wimbledon, sâmbătă, dar, dacă o susţii pe Serena Williams, nu e ce sperai. Simona Halep a devenit prima românca ce a câştigat Wimbledon, după ce a uimit-o pe sportiva din SUA, scor 6-2, 6-2. Este una dintre cele mai frumoase performanţe ale turneului de la Wimbledon din ultimul timp.

Euronews: Simona Halep a uimit-o pe Serena Williams şi a câştigat primul trofeu la Wimbledon. Williams a părut fără idei şi a pierdut, după ce a comis 26 de greşeli neforţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri