Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei: A început cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor

În noaptea de 15-16 iulie, a început cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor. Tratamentele sunt aplicate zilnic, în intervalul 21:00 – 07:00. Începând de marţi, au fost extinse şi tratamentele de îndepărtare a şobolanilor. Acestea sunt aplicate în intervalul 08:00 – 16:00, de la exterior către interiorul oraşului. 

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipala Eco – Igienizare Bucureşti S.A., a demarat în noaptea de 15-16 iulie cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor. Până în prezent, în cadrul celui de-al treilea tratament, s-a intervenit deja în toate cele 6 sectoare ale Capitalei, pe un număr de aproximativ 1400 de străzi, peste 900 de aliniamente stradale, dar şi în parcuri, grădini sau alte spatii publice cu vegetaţie din Capitală, informează un comunicat transmis de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

În paralel, Primăria Capitalei continua tratamentele de deratizare – combatere şobolani în spaţiile deschise din domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, respectiv în parcuri, spatii verzi, locuri de agrement, terenuri de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri