Primăria Sectorului 4 din București a achiziționat jardiniere în valoare de 4000 de lei bucata, în condițiile în care jardiniere asemănătoare ca dimensiuni costă aproximativ 500 de lei în magazine precum Dedeman sau Globall.

Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, a postat pe pagina sa de Facebook informația:

„Primăria condusă de Daniel Băluță, prin SC ADP4 SA, a implantat zeci de boluri pentru plante după ce au fost înlocuite bordurile și asflatul din trotuare. Cost pentru un bol (fără pământ și plante): 3,593.95 lei fără TVA. Montat borduri mici din beton – culoare roşie 50*10*15″: 28.68 lei metru linear fără TVA, Asternere asfalt BA8″: 34.31 lei/mp fără TVA. În ședința de Consiliu local, domnul Daniel Băluță se plânge că nu are bani pentru bursele elevilor sau că bugetul sectorului este prea mic. Îi sugerez să renunțe la înlocuirea bordurilor și la mobilier urban scump”, a comentat Moulin pe pagina sa de Facebook.

272 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Să înțeleg că nu există legi împotriva abuzurilor în servicui, a ștăgilor primite / date , a corupției , a risipei banilor publici …. ( decât pentru unii ? ! )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here