Caută
Close this search box.

Primarul PSD al comunei cu Lacul Belina vrea anularea dreptului de vot pentru Diaspora

Lucian Calin, primarul PSD al localitatii Seaca (Teleorman), le-a declarat jurnalistilor de la Recorder, la Congresul PSD, ca romanii din Diaspora nu ar trebui sa aiba drept de vot la alegerile prezidentiale.

„La alegerile prezidentiale ar trebui sa aiba drept de vot cei care sunt prezenti in tara, cei care platesc taxe si impozite, nu se ne aleaga cei din diaspora presedintele. Sunt acolo, sa stea acolo, sa-si aleaga acolo presedintele”, a spus Calin.

Intrebat de unde este, primarul a raspuns, ranjind: „La Seaca, insula Belina”. De la secunda 47:

Lucian Calin este cunoscut in judet pentru relatiile speciale si foarte profitabile pe care le-a avut atat cu Liviu Dragnea cat si cu Tel Drum.

In 2013, prin semnatura premierului Victor Ponta, o insula si un brat al Dunarii au trecut din administrarea Apelor Romane in cea a Consiliului Judetean Teleorman.

Un răspuns

  1. Asa ar fi CORECT !
    Nu mai am chef sa-mi mai decida mie soarta spalatorii de cururi care platesc taxe si impozite aiurea, unii, dar si copii lor, nu (mai)stiu Limba Romana, nici nu se gindesc sa revina, injura non stop Tara si, in general, sint niste jeguri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri