Caută
Close this search box.

Prinţul George a împlinit 6 ani. Amănunte din viața primului născut al ducilor de Cambridge

Trei noi fotografii cu prinţul George al Marii Britanii au fost publicate de Palatul Kensington pentru a marca cea de-a şasea aniversare a fiului cel mare al ducilor de Cambridge.

Fotografiile au fost făcute de mama sa, Kate, ducesa de Cambridge. Două dintre ele îl arată pe prinţul George în grădinile Palatului Kensington purtând un tricou de fotbal cu însemnele echipei Angliei, iar cea de-a treia îl înfăţişează într-o vacanţă cu familia purtând o cămaşă verde şi pantaloni scurţi albastru cu alb.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmează cursurile şcolii private Thomas’s Battersea din Londra.

Prinţul George s-a născut în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary din Londra, la 22 iulie 2013, şi şi-a făcut prima apariţie publică a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

George este un fan al tenisului şi ia lecţii de la campionul elveţian Roger Federer. Părinţii prinţului, ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William, sunt mari iubitori de sport şi încearcă să le transmită această pasiune şi celor trei copii ai lor.

Roger Federer – jucătorul favorit al lui George – l-a vizitat pe prinţ la locuinţa părinţilor lui Kate din Bucklebury, Berkshire, şi a spus că George are o tehnică de joc “bună”.

George şi fraţii săi mai mici, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de un an, îşi petrec mult timp în aer liber, iar Kate promovează beneficiile pentru sănătate ale activităţilor desfăşurate în natură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri