Caută
Close this search box.

Profesorul Vladimir Beliș, cel mai mare legist din România: Alexandra nu putea fi arsă în butoi. Am dubii asupra morții fetei

Profesor Doctor Vladimir Beliș, cel mare legist din România, a declarat marți seara, la Antena 3, că Alexandra nu putea fi arsă în butoiul în care anchetatorii susțin că s-ar fi găsit cenuță și presupuse resturi umane.

Rezultatele pot fi că nu s-a gasit material genetic, sau s-a gasit incomplet și nu poate fi identificată persoana căruia îi aparține osul, sau a fost găsit, cazul fericit. Noi acum nu știm dacă a murit, asta e problema principala.

Cu oase calcinate a mai fost un caz cu un cetățean decedat într-un furnal și a fost foarte greu dar se știa identitatea persoanei și s-a putut ajunge la o comparatie cat de cat acceptabila. Eu cred ca nu se va gasi material biologic sau nu va putea duce la o identificare certa a persoanei. Eu am un dubiu asupra mortii fetei.

Daca nu avem cadavru, mergem pe supozitii, nu poate fi acuzat de crima (Dinca) cata vreme nu avem nicio existenta a unui cadavru. Este imposibil sa omori un om si sa nu ramana nicio urma. Nu avem nici sange, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenusa spui ca a fost incinerare? Ne lasam dusi de gura unui psihopat? Nu se poate asa ceva”, a declarat profesorul Beliș, la Antena 3.

Profesorul Vladimir Beliş  a fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti și are o experiență de 60 de ani în profesie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri