Caută
Close this search box.

Radu Mazăre se căsătoreşte astăzi, în Penitenciarul Rahova. Fără poze, costum şi tort

fraţii mazăre

Radu Mazăre se căsătoreşte astăzi cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-şi execută pedeapsa.

La cununie sunt permise maximum zece persoane, iar ceremonia va dura în jur de o oră şi jumătate. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nici o posibilitate de a sărbători. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură, el îşi face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru Mediafax, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

Potrivit acestuia, nici vestimentaţia nu va fi una specială.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul.

Cu flori nu ştiu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a mai spus Mihai Mazăre.

„Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuţă într-un dulap cum fac toţi şi acolo rămân până ieşi.

Nici ei nu cred că au voie, penitenciarul este obiectiv protejat bănuiesc, clasificat din alte puncte de vedere şi nu cred că poţi să faci poze”, a mai explicat Mihai Mazăre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri