Rareș Bogdan a explodat după decizia uluitoare a CCR privind „nelegalitatea” completurilor de 3 judecători în dosarele de corupție şi promite o surpriză de proporţii.

„PSD se răzbună în continuare pe români. Dar nu-i nimic, le promit o surpriză de proporții când vor fi reluate procedurile pentru șefia Parchetului UE, unde șansele Laurei Codruța Kovesi au crescut! Mingea e la noi, în Parlamentul European, iar arhitectura de influență s-a schimbat în instituțiile care au blocat-o fără nici o jenă.

Până atunci, România e aruncată în aer!! CCR pulverizează sentințele nedefinitive. Completurile de 3 ale Înaltei Curți nu au fost legal constituite, nefiind specializate pe corupție. (…).

Români, vă rog să nu înghițiți minciunile premierului PSD, care promite o altă abordare față de justiție și faptul că nu se va reglementa în materie prin OUG.

Politrucii din CCR continuă să servească interesele acestui partid toxic pentru România. Au transformat instituțiile statului în slugi cu un singur obiectiv: salvarea unor infractori.

Ce urmează? Vor cere anularea/revizuirea sentinței definitive de condamnare a lui Liviu Dragnea pe motiv că pe fond a fost condamnat de un complet ilegal?”, a scris Rares Bogdan pe contul său de Facebook.

140 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here