Caută
Close this search box.

Războiul Viorica Dăncilă – Gabriela Firea continuă la CEx-ul de marţi

Gabriela Firea

Războiul dintre Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă este departe de a se fi încheiat. După ce Dăncilă şi Firea au avut un schimb de replici în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în legătură cu o eventuală candidatură, preşedintele PSD vrea să se asigure că ea este cea pe care o desemnează partidul.

Sunt însă lideri care, în baza sondajelor interne, sunt nemulţumiţi că PSD merge pe mâna unui candidat slab cotat.

Sondajele nu au fost încă prezentate oficial, însă rezulatatelor lor sunt deja cunoscute. Public, liderii partidului afirmă că în sondajele pentru stabilirea prezidenţiabilului au fost incluşi doar cei care şi-au exprimat intenţia de a candida.

Însă, conform unor surse din PSD, casele de sondare cu care a lucrat partidul le-au măsurat atât pe Viorica Dăncilă cât şi pe Gabriela Firea pentru alegerile prezidenţiale.

Datele din sodaj o plasează pe Gabriela Firea pe primul loc în preferinţele electoratului PSD.

La întrebarea „Care credeţi că ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile Prezidenţiale, Gabriela Firea are 26%, Călin Popescu Tăriceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dăncilă – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Pleşoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguţa Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Şerban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri