Caută
Close this search box.

Razie de proporții pe litoral. Zeci de șoferi au rămas fără permise pentru că băuseră înainte să se urce la volan

Zeci de șoferi au rămas fără permise, pe litoral pentru că băuseră înainte să se urce la volan. 

Unii s-au ales chiar cu dosare penale pentru că fie consumaseră droguri, fie cantitatea de alcool din sânge era extrem de mare. Zeci de șoferi au fost opriți azi-noapte de polițiștii care au făcut o razie de proporții pe litoral. La unii dintre ei, aparatele de testare ale poliției au indicat pozitiv la cannabis, cocaină sau alte droguri folosite la petrecerile de pe litoral. Razia a fost organizată în weekendul în care are loc Neversea, cel mai mare festival de muzică electronică de pe litoral.

Plajele s-au umplut de căteva zile, iar la hoteluri greu se mai găsesc locuri de cazare. S-a terminat și bacalaureatul, iar NEVERSEA a adus zeci de mii de tineri pe litoral. Nu e de mirare ca afaceristii din turism au mărit prețurile peste noapte, în statiunea Mamaia.

Cu toate acestea, plajele sunt arhipline, Când e vorba de vacanta perfectă la mare, nimeni nu se mai uită la bani. Fetele s-au pregatit de acasaăcu un bronz de invidiat iar acum își etalează atuurile pe plajele de lux. Au venit la mare cu un singur gand: „să ne distrăm foarte mult și să ne creem cat mai multe amintiri frumoase , de neuitat”

Prețul unui minisejur la mare este destul de piperat zilele acestea. Două persoane ar trebui să aibă un buget generos când vine vorba de Mamaia Nord, zona de lux. Aici, patru mii de lei nu reprezintă o sumă prea mare.

Sunt zile fierbinți pe litoral și la propriu și la figurat. Suntem la început de iulie, când vacanțele abia au început. Urmează zile toride cu multă distracție și vreme bună pe Litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri