Caută
Close this search box.

Reacția lentă a statului în cazul Alexandrei din Caracal, la BBC

Un reportaj despre reacția incredibil de lentă a autorităților române în cazul Alexandrei din Caracal a fost difuzat la BBC.

Prezentator BBC, citat de Digi24:Şeful poliţiei din România a fost demis după aparenta ucidere a unei adolescente, ale cărei apeluri repetate de urgenţă au rămas fără răspuns ore întregi. Fata de 15 ani a fost răpită miercuri, dar a reuşit să sune de trei ori şi să dea poliţiştilor detalii despre locul unde este ţinută. Familia spune că poliţia nu a luat apelurile în serios, în timp ce poliţia susţine că a avut dificultăţi în a o localiza.”

Ajunşi cu mare greutate la poarta presupusului criminal, poliţiştii au irosit timpul aşteptând o aprobare de care nu aveau nevoie, arată jurnaliștii străini.

Reporter BBC: „Fata a sunat la 112 de trei ori, spune mătuşa acesteia, dar au ajuns după 19 ore. Atât le-a luat poliţiştilor să intre în casa din Caracal a celui bănuit că a răpit-o, în ciuda apelurilor repetate în care a spus că a fost răpită şi a dat detalii despre locul unde se află. Autorităţile susţin că poliţia a localizat cu mare greutate apelurile, dar când au ajuns la proprietate au irosit 6 ore aşteptând un mandat care nu era necesar.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri