Caută
Close this search box.

Reacţia Vioricăi Dăncilă la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă critica ultima declaratie a presedintelui Klaus Iohannis, in contextul macabrului caz de la Caracal. Prim-ministrul scrie, pe contul sau de Facebook, ca se astepta ca seful statului la transmita „niste masuri clare”.

„M-am asteptat sa ne convoace maine in CSAT, sa urgentam analiza si deciziile care se impun.

M-am asteptat la o pozitie ferma in cazul STS. De ce Guvernul poate lua masuri si dumneavoastra nu puteti, domnule presedinte?

M-am asteptat la decenta, la asumare si la responsabilitate, la respect pentru nenorocirea unor familii.

Nu am auzit decat un discurs de campanie. O declaratie marcata de oportunism, plina de sincope si total lipsita de empatie.

Domnul Iohannis a aparut tarziu si a vorbit degeaba”, a scris Dăncilă in mediul online.

Totodata, Viorica Dăncilă noteaza ca Iohannis nu a inteles gravitatea situatiei si faptul ca „miza este mai mare” decat un nou mandat la Cotroceni.

„Nu a inteles gravitatea situatiei, nu a inteles ca suntem datori fata de familiile tinerelor care si-au pierdut viata si a tuturor parintilor din tara asta care se gandesc ca puteau fi copiii lor aceia. Nu a inteles ca miza e mai mare decat persoana dumnealui si mandatul pe care si-l doreste cu atata ardoare.

Guvernul pe care il conduc va continua sa isi faca treaba, sa ia masuri si sa implementeze deciziile pe care le-am promis oamenilor. Cu sau fara sprijinul domnului Iohannis, din partea caruia, din nefericire, e clar ca nu putem astepta prea multe”, a completat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri