Caută
Close this search box.

S-a decis noul șef al CNAIR

Director general al CNAIR a fost numit, miercuri, Sorin Scarlat, în defavoarea contracandidatului său Ioan Mang.

După ce Narcis Neaga și-a depus demisia din funcția de președinte al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Guvernul se pregătește numească astazi un succesor. Potrivit unor surse din Executiv, noul șef al CNAIR ar putea fi un fost ministru al Educației, liderul filialei PSD Bihor, Ioan Mang.

Profesor universitar și președinte al social-democraților Bihoreni, Ioan Mang a ocupat postul de ministru al Educației în cabinetul Victor Ponta timp de 8 zile, între 7 și 15 mai 2012. Cu unul dintre cele mai scurte mandate din istoria Guvernului României, Mang a demisionat în urma unui scandal de plagiat în care a fost acuzat de furt intelectual în șapte articole publicate. Ulterior, Mang a fost sancționat cu avertisment scris și suspendarea pe o perioada de trei ani a dreptului de înscriere la un concurs în învățământul superior.

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang s-a întâlnit în urmă cu fix un an, în iulie 2018, cu Narcis Neaga în cadrul unei vizite de lucru a fostului șef CNAIR în teritoriu, organizată la invitația liderului PSD Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri