Caută
Close this search box.

Scandal după Bon Jovi. Cum au văzut gratis concertul unii politicieni şi pilele lor

Bon Jovi

Sute de oameni, poate chiar o mie, potrivit unor estimări, au asistat gratis la concertul Bon Jovi de la Bucureşti, de pe terasa de la intrarea oficială în Camera Deputaţilor.

Biletele în tribunele amenajate pe aceeaşi peluză, de organizator, costau între 600 şi 2500 de lei. Pentru sutele de norocoşi cu pile la Camera Deputaţilor, costul a fost zero lei şi zero bani.

Curtea Palatului Parlamentului a fost plină duminică, zi în general liberă în această instituție. În timp ce în Piața Constituției se desfășura concertul Bon Jovi, ca să nu plătească bilet, politicienii și acoliții lor s-au plasat pe peluza din fața Palatului Parlamentului și la balconul imensei clădiri.

Asrfel i-au sfidat pe toți oamenii corecți care au plătit între 200 si 2500 de lei ca să asiste la concertul trupei Bon Jovi.

Organizatorii concertului, oameni de afaceri, au estimat la peste 500 oamenii care s-au folosit de Palatul Parlamentului ca să nu plătească bilet la concert.

Și când oamenii de afaceri le-au atras atenția politicienilor că este lipsit de fair-play ce fac, angajații Camerei Deputaților au răspuns sec, potrivit jurnalistului Cosmin Prelipceanu: „în casa mea fac ce vreau”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri