Caută
Close this search box.

Şeful Poliţiei Caracal, către tatăl Alexandrei: Tu plăteşti percheziţiile dacă fata e încurcată cu vreunul

Alexandra Macesanu

Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de criminalul din Caracal, susţine că a trecut prin momente cumplite când s-a dus la Poliţie să anunţe dispariţia fetei. El ar fi fost ameninţat de şeful Poliţiei Caracal că va plăti pentru percheziţii, dacă se va dovedi că tânăra are o aventură amoroasă.

„Hai, bă, ce dracu’… ştii cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”, i-ar fi spus şeful Poliţiei din Caracal bărbatului care a mers să îşi caute fata dispărută.

Ulterior, când lucrurile au devenit mai serioase şi au apărut apelurile către 112, poliţiştii l-au luat pe tatăl Alexandrei cu ei şi i-au cerut să spargă personal uşile de la casele vizate! „Hai, dă tu cu piciorul în uşă că noi nu intrăm… uite, mai e şi un câine…”, i s-a cerut acestuia.

„Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plăteşti toate percheziţiile!”, i-ar fi spus Nicolae Mirea tatălui Alexandrei.

La primele două adrese tatăl Alexandrei a spart uşile, iar la a treia nu a mai fost chemat de autorităţi. Abia în noapte a fost adus din nou pentru a merge la adresa unde s-a dovedit că se găsea criminalul.

Informaţiile au fost confirmate de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

„Şeful Poliţiei Caracal i-a spus tatălui Alexandrei că „dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plăteşti tu pagubele acestei investigaţii. L-a chemat să participe la două dintre cele trei descinderi, punându-l pe el să spargă uşile”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena 3, citat de prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri