Caută
Close this search box.

Serena Williams: ”Simona a jucat INCREDIBIL”!

Fostul (și viitorul) lider mondial Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon. Campioana noastră a învins-o fantastic pe Serena Williams cu 6-2, 6-2 și s-a impus în al doilea turneu de Grand Slam al carierei. Sportiva din Statele Unite a jucat a 11-a finală la Wimbledon și a suferit cea mai dură înfrângere în finalele de Grand Slam. 

Serena Williams a fost tristă la conferința de presă de evoluția slabă din finală, însă a recunoscut meritele Simonei: “Trebuie să găsesc din nou o modalitate de a câștiga finalele. Sunt foarte fericită pentru Simona. A jucat incredibil. Nu a fost greu din cauza accidentărilor. Nu pot să dau vina pe ele.

 

Trebuie să merg mai departe. Nu au fost prea multe de făcut astăzi. Așa a fost ziua de azi. Va trebui să joc mai consistent și să îmi ridic nivelul de joc. Dimineața a fost foarte bună. Nu m-am gândit foarte mult la finală. Mi-am respectat rutina”, a spus Serena Williams.

Serena Williams a pierdut 3 finale în ultimele 5 turnee de Grand Slam în care a evoluat. Americanca a fost învinsă în finala de la Wimbledon 2018 de Angelique Kerber, la US Open 2018 de Naomi Osaka și Wimbledon 2019 de Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri